Bonbons maken

  • Ontvangst met koffie of thee en chocolade uit onze eigen patisserie

  • Korte inleiding over chocolade, hoe het wordt gemaakt en een proeverij

  • Het maken van je eigen bonbons

  • De zelfgemaakte bonbons mogen mee naar huis

De workshop

Je wordt ontvangen met koffie, thee en uiteraard een lekkere bonbon. We vertellen je over waar chocolade vandaan komt en hoe chocolade wordt gemaakt met daarbij een kleine proeverij. Daarna starten we met het maken van de bonbons in onze patisserie. De bonbons worden gemaakt met hoogwaardige grondstoffen om zo tot een heerlijk eindproduct te komen.

Aan het einde van de workshop neem je je eigen bonbons mee naar huis. Het resultaat is al gauw 300 gram aan heerlijke zelfgemaakte bonbons.

Informatie  
Duur: +/- 2,5 uur
Wanneer: in overleg
Prijs: €40 per persoon
Aantal personen: min. 4 en max. 8 personen (grotere of kleinere groepen in overleg)

Boeken